Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

TA NEA MAΣ..

22-3-2009  Μπάντα 002   Η  Χριστίνα , η Αντωνία , η Ελένη , ο Τάσος και η Κατερίνα είναι έτοιμοι γιά την πρώτη τους εμφάνιση .

Μίνι..συγκέντρωση των γονιών των παιδιών μας , είχαμε σήμερα , στην αίθουσά μας στο Γυμνάσιο , πρώτη συνάντηση ..γνωριμίας , που τελικά ήταν πολύ-πολύ αποδοτική , συζητήθηκαν πολλά θέματα , γιατί υπάρχουν πολλά θέματα , αλλά το κυριότερο , γνωριστήκαμε μεταξύ μας , και αυτό ήταν πολύ ευχάριστο και χρήσιμο , βεβαίως ..βεβαίως..

   Ένα απ’ τα ..σοβαρά θέματα ήταν φυσικά και οι..στολές των παιδιών που , καιρού…επιτρέποντος , θα κάνουν την πρώτη τους δημόσια επίσημη εμφάνιση , της Ζωοδόχου Πηγής , συνοδεύοντας την εικόνα στην περιφορά της .

   Τα παιδιά πάνε μιά χαρά , ανέλπιστα καλά , αν λάβουμε υπόψη το μικρό χρονικό διάστημα , που κάνουν μαθήματα , θα πρέπει όμως να κάνουμε προσπάθεια άυξησης του αριθμού των παιδιών , και κυρίως να πεισθούν όλοι οι γονείς γιά την αξία και χρησιμότητα της προσπάθειας αυτής .

   Παράλληλα θα πρέπει να δημιουργήσουμε και τη χορωδία , όλα τα απαραίτητα υπάρχουν , πιάνο  κλπ , και αυτό που λείπει είναι η..προσέλευση ενδιαφερομένων , ξέρουμε βέβαια πως είναι κάτι ..πρωτόγνωρο , γι’ αυτό και υπάρχει κάποια διστακτικότητα , είναι βλέπεις το..άγνωστο , και όσο να είναι , δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε , τό ‘χουμε αυτό το..χούι στη ..γούρνα μας , δεν πειράζει σιγά..σιγά..

   Με την ευκαιρία δημοσιεύουμε τον αριθμό λογαριασμού του Ομίλου , γιά όποιους θέλουν να τον ενισχύσουν οικονομικά

                        406 / 296020 – 67

στην Εθνική Τράπεζα , και μη ξεχνάτε να δίνετε τα στοιχεία σας γιά να μπορούμε να σας στέλνουμε τις αποδείξεις  σας .

            Ευχαριστούμε   εκ των  προτέρων …

             polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου