Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ..Π . Ο . Λ ..

Βαθειά φύλλα 10-12 011

    Η Βαθειά μας , με το πολύτιμο στολίδι της , την παλιά  πέτρινη βρύση , που.. δυστυχώς , είναι εντελώς ..τελείως  απεριποίητη..

   Γειά σας αγαπημένοι μας φίλοι , πιστοί στο..ραντεβού μας , έστω και λίγο..καθυστερημένοι , είναι αυτό που λέμε , αργεί αλλά δεν..λησμονεί..

   Τρεχάματα , αδέρφια , τρεχάματα , μπαίνουμε στην τελική…ευθεία , τα παιδιά μας πάνε..φουλ , και θα πρέπει , σιγά-σιγά , να φροντίσουμε γιά την ..εμφάνισή τους , πως έτσι θα κάνουν την ..πρώτη εμφάνισή τους ; χρειάζεται κάποια..στολή , κάτι τέλος ..πάντων..

   Βέβαια δεν υπάρχουν οι δυνατότητες γιά ..μεγάλα..μεγάλα πράγματα , αλλά ούτε και μας ενδιαφέρει αυτό , αλλά μιά ..ευπρεπής εμφάνιση , όσο να ‘ναι…χρειάζεται…όλα πάντως συνηγορούν στο ότι εκεί γύρω στο Πάσχα , μάλλον της Ζωοδόχου Πηγής , τα παιδιά μας θα συνοδεύσουν τη λιτάνευση της εικόνας , πρώτα ο..Θεός ..

   Μετά την έγκριση του Ομίλου μας , στείλαμε και συνεχίζουμε να στέλνουμε , σε φορείς , Συλλόγους και Υπηρεσίες σχετικό ενημερωτικό δελτίο , έτσι.. γιά να μας έχουν υπόψη τους , και να έχουμε μιά συνεργασία , σε ότι αφορά στα πολιτιστικά της περιοχής μας , να γίνει , γιατί όχι , μιά κοινή προσπάθεια , που σίγουρα θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα , αν γίνει σωστά , προγραμματισμένα καιφυσικά..μελετημένα ..

   Θα ήταν ..άσχημα , να διοργανώσουμε σειρά εκδηλώσεων , στην περιοχή μας , σαν..” ΔΩΡΙΚΑ “, που να καλύπτουν όσο πιό πολλά χωριά μπορούμε , γιατί κακά τα ψέματα , όλα τα χωριά έχουν ανάγκη να πραγματοποιήσουν κάποια εκδήλωση , πέρα απ’ τα συνηθισμένα τοπικά μας πανηγύρια , που δεν μπορούν βεαίως να χαρακτηρισθούν , πολιτιστικές εκδηλώσεις , παρα την περίφημη ρήση του αείμνηστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου .

   Ψάχνοντας στην “ διαδυκτιακή “ …πύλη του Νομού μας , έτσι ακριβώς είναι γραμμένο , όπως το διαβάζετε , βρήκαμε αυτό το…μαργαριταράκι , φάτσα-κάρτα , βέβαια έχουμε δει και…χειρότερα ,εδώ προ καιρού και γιά ..καιρό , στην επίσημη σελίδα του Δήμου μας ήταν το όνομα του χωριού μας γραμμένο με – Υ –δηλαδή -  ΛΥΔΟΡΙΚΙΟΝ –, άσε δε τα διάφορα άλλα , ..σερφαρίσματα , ..Αρσάλι  ( …το ) , εννοώντας την …Αρσαλή , και μη χειρότερα , τέλος πάντων ψάχνοντας γιά τα e-mail , των Δωρικών Συλλόγων , είδαμε και κάτι που μας έκανε..ιδιαίτερη εντύπωση , οι διάφοροι Σύλλογοι έχου κάποιο e-mail , στο όνομά τους , έτσι ξέρουμε και έτσι πρέπει να γίνεται , στο σύνδεσμό μας όμως , στη Γκιώνα , βρήκαμε e-mail , στο όνομα του…προέδρου του , δεν πιστεύαμε στα μάτια μας αλλά ,δυστυχώς , έτσι ακριβώς είναι , ουδέν έτερον ..σχόλιον…

   Πάντως καλοί μας φίλοι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει , αυτό το…fokidanet , ΄τι είναι τελικά ; επίσημη Νομαρχιακή σελίδα ..διαδυκτιακή ..πύλη , όπως λέει η ..ίδια ; είναι ..ιδιωτική ; τι τέλος πάντων είναι , γιατί αν είναι..επίσημη Νομαρχιακή και όχι..ιδιωτική , ΄τότε τι θέλουν εκεί μέσα τα διάφορα ..διαφημιστικά και άλλα..παρατράγουδα ; είναι δυνατό να βλέπεις τη σελίδα που αναφέρεται στο Δήμο μας κι’ από πάνω τα..είδη υγιεινής και ..όχι μόνο ; ας μας εξηγήσει κάποιος τι τελικά είναι αυτό το…fokidanet….θα μας..υποχρεώσει..

   Από τη σελίδα αυτή ο Π.Ο.Λ προσκαλεί , καλεί και..παρακαλεί , όλους τους χωριανούς μας επιστήμονες , και έχουμε πολλούς καταξιωμένους σε διάφορους κλάδους , να διαθέσουν ένα..Σββατοκύριακο γιά το χωριό μας , και να’ρθουν να κάνουν μιά ομιλία , μιά διάλεξη , γιά θέμα που να ενδιαφέρει τους χωριανούς μας , υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που θα μπορούσαν να καλυφθούν , τους περιμένουμε , η διεύθυνσή μας είναι γνωστή , αλλά την επαναλαμβάνουμε , Ταχ/κή : Πολιτιστικος Σύλλογος Λιδορικίου  Φωκίδος  P.R  - Λιδορίκι  Τ.Κ  33053 και e-mail : polfokidos@gmail.com , ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων .

         Να περνάτε όλοι  καλά..

  Με  Λιδορικιώτικους χαιρετισμούς

polidorikiou-sima

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κ Καψάλη γειά σου,
    το fokidanet.com είναι ιδιωτική ιστοσελίδα που με πολύ κόπο και πολλά χιλιόμετρα έχει συγκεντρώσει το υλικό το οποίο δημοσιεύεται.

    Όσον αφορά τις ειδήσεις καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες να παίρνουμε τοπικές αλλά μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι μικρή.

    Για να διατηρηθεί μια ιστοσελίδα αυτού του μεγέθους έχει πολλά έξοδα. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν και τα "είδη υγιεινής" καθως και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που διαφημίζοντε με επιτυχία.

    Θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν θα έπρεπε να εκλάβω ως "κοπλιμέντο" το γεγονός του ότι δεν γράφεις αρνητικά σχόλια όσον αφορά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας :-)

    Σε χαιρετώ ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Κωνσταντίνος Δούκας (αδερφός του βαφτιστήρα σου Αντρέα). Για όποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση τα λέμε όποτε θες πίνοντας καφεδάκι κάτω από τον πλάτανο στη Βαθειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου Κώστα , τώρα μόλις (Κυριακή ώρα 11.15' ) διάβασα το σχόλιό σου .Πρώτα - πρώτα σου εύχομαι, λίγο..καθυστερημένα , καλή χρονιά υγιεία και προκοπή , όσον αφορά στην ..ένστασή μου , δε εχει καμιά σχέση , με τη σελίδα σου , που σαν επαγγελματική κάνει σωστά τη δουλειά της , και ομολογώ πως δε γνώριζα και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω , πως , μπαίνοντας στο Λιδορικιώτη , βγαίνει άλλη σελίδα , κοντολογίς , πίστευα πως η σελίδα ανήκει στη Γκιώνα .Τώρα όμως με τη διευκρίνησή σου , πως η σελίδα είναι ιδιωτική , δική σου , νομίζω πως δε έχει περιεχόμενο η ένστασή μου , παρότι εξακολουθώ να έχω την απορία , και σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις , ο Λιδορικιώτης πως βγαίνει στη σελίδα σου ; ως φιλοξενούμενος ; πως ; Τέλος πάντων δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία , εγώ αναφέρθηκα στη σελίδα πιστεύοντας πως είναι του συλλόγου , αλλά δεν είναι φαίνεται έτσι . Σ' ευχαριστώ γιά τον κόπο που έκανες και είμαι στη διάθεσή σου γιά οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω , α..δώσε χαιρετισμούς στον Ανδρέα .
    Φιλικά Κώστας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κώστα σε ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σου για το καινούργιο χρόνο.

    Ο λόγος που ο Λιδωρικιώτης ήταν κάτω από το fokidanet.com είναι διπλός. Ο 1ος το μηδενικό κόστος καταστευής και ο 2ος ήταν μια προσπάθεια δικιά μου να συγκεντρώσω τους συλλόγους της Φωκίδας κάτω από την ιστοσελίδα μου για την εύκολη εύρεση και πρόσβαση στις σελίδες τους.
    Το fokidanet.com έχει γύρω στις 8.000 επισκέπτες μηνιαίως και είναι μια πολύ καλή προβολή για τους συλλόγους, και όχι μόνο, να είναι όλοι συγκεντρωμένοι.

    Θα τα πούμε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα μπορώ να κατεβάσω φωτογραφίες από εδώ εάν χρειαστεί και να τις βάλω στο fokidanet.com?

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα μου και βέβαια μπορείς να κατεβάσεις φωτογραφίες , και γιά οποιαδήποτε άλλη βοήθεια η πληροφορία είμαι στη διάθεσή σου .
    Να 'σαι καλά Κ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή