Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ..ΝΕΑ ΜΑΣ..



Γειά σας αγαπημένοι μας φίλοι , όπως βλέπετε δεν σας ..ξεχνάμε , και όταν υπάρχει κάτι καινούργιο , επικοινωνούμε αμέσως μαζί σας . Πρώτα-πρώτα , θέλουμε να σας δώσουμε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση , στην οποία μπορείτε να μας στέλνετε τα μηνύματά σας , οιποιεσδήποτε ιδέες σας , απόψεις , προτάσεις , συμβουλές , παρατηρήσεις ( ..όχι όμως ..αυστηρές ) , φωτογραφίες ενδιαφέρουσες , και ότιδήποτε άλλο θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των σκοπών του ομίλου μας .



Γράψτε λοιπόν : e-mail = polfokidos@gmail.com και στείλτε μας το..γράμμα σας , και να είστε βέβαιοι πως και θα το διαβάσουμε αλλά και θα σας…απαντήσουμε ..



Όπως και προχθές σας είπαμε είμαστε πιά…νόμιμοι , και με την ..άδεια της ..Δικαιοσύνης που λέμε , και από δω και μπρος έχουμε να κάνουμε πολλά , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , αυτό είναι το σύνθημά μας , και πρέπει να γίνει το σύνθημα όλων μας , πάντως όπως έχουμε πει , μέσα στο μήνα θα γίνει και η πρώτη επίσημη ..δημόσια εμφάνιση του Ομίλου μας , και η γνωριμία των ανθρώπων του Π.Ο.Λ , με τους χωριανούς μας , και κυρίως η γνωριμία των γονιών των παιδιών μας , με το Δ.Σ , αλλά και το Μαέστρο μας , τον Παν.Βασιλείου και τους δασκάλους της μουσικής , καιρός δεν ήταν ; …α..και με την ευκαιρία θα κόψουμε και την ..πίτα μας , μόνο που έχουμε ένα πρόβλημα , υπάρχουν ..διχογνωμίες , στο Δ.Σ. ,΄κάποιοι θέλουν να κόψουμε τη συνηθισμένη ..βασιλόπιτα , καί κάποιοι άλλοι…τραχανόπιτα , εσείς..τι..λέτε ; τι..προτείνετε ; στείλτε μας ..mail ..



Καλό σας ..ξημέρωμα , να είστε όλοι καλά…



Με…Λιδορικιώτικους χαιρετισμούς …







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου