Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Θ Ε Ρ Μ Ε Σ ……Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ …

Αγαπημένοι μας φίλοι ,

                                  Ο     Π . Ο . Λ  , ευχαριστεί θερμά  , όλους τους Λιδορικιώτες , και όχι μόνο , που κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες , με βροχή και κρύο , στάθηκαν στο πλάϊ των παιδιών της μπάντας , που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ  ΦΟΡΑ  , έπαιξαν σε τελετή και φυσικά δημόσια ..συνοδεύοντας την εικόνα της Παναγίας μας ..

   Γιά κάποιους ίσως να είναι κάτι..απλό , ..κάτι συνηθισμένο , τους πληροφορούμε πως ..όχι , είναι πρωτοφανές , παιδιά χωρίς καμιά μουσική παιδεία , να καταφέρουν με εκπαίδευση τριών  και ..τεσσάρων μηνών , να παίξουν κομμάτια ..είναι ένα μικρό..θαύμα ..και τα παιδιά μας είναι άξια συγχαρητηρίων..

   Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν αυτή την προσπάθεια , όπως επίσης και όσους την ενίσχυσαν και υλικά , ευχαριστούμε και όλους όσους τίμησαν τα παιδιά μας , με την αγάπη και την παρουσία τους , ευχαριστούμε ακόμα κι’ αυτούς που τίμησαν τα παιδιά με την..απουσία τους , η οποία φυσικά δεν έγινε καν ..αισθητή , Ο  Π .Ο .Λ , δεν θα είχε ποτέ την..θρασεία..απαίτηση , να ..διακόψουν  το…Θανάση , στο καφενείο , γιά να βγούνε στον ..παλιόκαιρο , να ακούσουν την μπάντα , όχι φίλοι μου , το ..θράσος μας δεν φτάνει μέχρι εκεί..

   Οι άνθρωποι του  Π .Ο . Λ , έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν , και τα παιδιά μας , πέτυχαν το…ακατόρθωτο , έκαναν το θαύμα τους και τα ευχαριστούμε , σ’ αυτά και μόνο πρέπουν συγχαρητήρια και φυσικά στον Μαέστρο την μπάντας μας Παναγιώτη Βασιλείου και στα δυό ξενητεμένα μας αδέρφια , Νίκο Πέτρου και Τζίμη Μποβιάτση , γιατί χωρίς την ομοούσιο αυτή ..τριάδα , τίποτα απ’όσα είδαμε κι’ ακούσαμε , με..συγκίνηση , δεν θα υπήρχε…

   Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολλούς-πολλούς , φίλους μας , που μας έστειλαν ευχές και πολλά..καλά λόγια , στέλνουμε σε όλους τη Λιδορικιώτικη αγάπη και τις ευχές μας να είστε όλοι σας καλά …

                        ΧΡΙΣΤΟΣ     ΑΝΕΣΤΗ

                               ΧΡΟΝΙΑ    ΠΟΛΛΆ ..

                  polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου