Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..

 

   Ανεβαίνει..διαρκώς , αγαπημένοι μας φίλοι , ο υδράργυρος , όσο πλησιάζει η παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής , η Πέμτη αυτή θα μείνει ιστορική στη Λιδορικιώτικη ζωή .

   Τα παιδιά της μπάντας , τα ‘δωσαν όλα , σε πολύ – πολύ μικρό χρονικό διάστημα , πέτυχαν το…ακατόρθωτο , και μας κάνουν διπλά ..περήφανους ..την επόμενη Πέμτη , παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής , θα κάνουν δειλά..δειλά , την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση , συνοδεύοντας την εικόνα της Παναγίας , στην περιφορά της ..

   Πράγμα ..πρωτόγνωρο γιά τα Λιδορικιώτικα πράγματα , ένα..όνειρο που..παίρνει , πιά , σάρκα και οστά , τα παιδιά αυτά , που μέχρι πριν ελάχιστους μήνες , δεν γνώριζαν καν τα..όργανα της μπάντας , θα συνοδεύσουν την εικόνα μας …

   Βέβαια , στις 22 Απριλίου , εκτός  απροόπτου , τα παιδιά μας θα συμμετάσχουν , μαζί με την μπάντα της Άμφισσας , στην λιτανεία της εικόνας του Αγ. Γεωργίου , στην Αράχωβα , και την Κυριακή μετά το Πάσχα , θα παρελάσουν και θα παίξουν στις εκδηλώσεις της πόλης της Άμφισσας  .

   Καινούριοι , άγνωστοι δρόμοι , ανοίγονται φίλοι μας , γιά τα παιδιά της μπάντας , οι μπάντες ολόκληρης της Ελλάδας , έχουν μιά ..ζεστή σχέση και συνεργασία , και όλο το χρόνο , ειδικότερα το καλοκαίρι , έχουν συχνές ..πολιτιστικές..ανταλλαγές .

   Χθες , είχαμε τις τηλεφωνικές ευχές του Προέδρου της μπάντας Ληξουρίου , που αντευχόμενος στις δικές μας ευχές , μας κάλεσε να επισκεφτούμε το Ληξούρι κατά τις εορταστικές καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις , όπως πρόθυμα δέχτηκε να έρθει και η δική τους μπάντα , με τη χορωδία τους μαζί , όποτεδήποτε τους καλέσουμε , κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή , αλλά και..πρόκληση γιά μας…

   Βέβαια , η μπάντα του Ληξουρίου , είναι λιγάκι..παλιότερη απ’ τη δική μας , γιατί ιδρύθηκε , …κρατηθείτε !!!, το 1836 !!!!! Πολλά λοιπόν , έχουν να κερδίσουν τα παιδιά μας και η μπάντα γενικότερα , απ’ αυτές τις όμορφες πολιτιστικές συνεργασίες .

   Ο   Π.Ο.Λ , θεωρεί μεγάλη τιμή την πρόσκληση αυτή , και βέβαια ακόμα μεγαλύτερη γιά τα παιδιά , τους ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ , της ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΙΚΗΣ  μπάντας , και φυσικά ΟΛΟΙ  ΟΙ ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΕΣ πρέπει να το ‘χουμε καμάρι αυτό .

    Περιττεύει να τονίσουμε πως την ερχόμενη Πέμτη  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΕΣ , και όχι μόνο , πρέπει να βρεθούμε κοντά στα ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ ,  τα παιδιά που θα γράψουν την ΠΡΩΤΗ  ΧΡΥΣΗ  ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΖΩΗ …

     ΟΛΟΙ   ΝΑ   ΣΤΑΘΟΥΜΕ  ΚΟΝΤΑ  ΤΟΥΣ…ΔΙΠΛΑ  ΤΟΥΣ…

                   polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου