Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

OI “ ΠΕΝΤΑΠΟΛΙΤΕΣ “ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ..

Κανένας μας , αγαπημένοι μας φίλοι , δεν μπορεί να ξεχάσει την όμορφη εκδήλωση που έγινε στην Πεντάπολη , στις 16-9-2009 , παραμονή της Αγίας Σοφίας , και γιά ένα ..ακόμα λόγο , ήταν η πρώτη , η ΠΡΩΤΗ   ΕΠΙΣΗΜΗ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  της μπάντας του Π.Ο.Λ , και τα παιδιά μας , ήταν πολύ-πολύ συγκινημένα , που έπαιζαν αυτοδύναμα , σχεδόν , και μάλιστα στη γειτονική μας Πεντάπολη ..

Πεντάπολη 16-9-09 042

     Οι..υπέροχες τυμπανίστριές μας , Κατερίνα Γκίκα , Κατερίνα Παπαγεωργίου και οι..πρωτοξαδέλφες , Βάσω και Γιάννα Αποστολοπούλου , με το..δάσκαλό τους Αργύρη Ιωννου ..

Πεντάπολη 16-9-09 056

   Όλα ήταν πολύ όμορφα εκείνο το βράδυ , και οι χωριανοί μας έσπευσαν στην λιτάνευση της εικόνας , έχοντας όμως και το..πάθος , να καμαρώσουν τα παιδιά μας ..ήταν βλέπετε και η..πρώτη..ντόπια εμφάνισή τους , και ήταν..θριαμβευτική..

Πεντάπολη 16-9-09 019

   Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο των Πενταπολιτών , “ Ο  ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ “ που , μέσα απ’ τις στήλες της εφημερίδας του , μας ευχαριστεί , και γιά ..λόγους καθαρά..ευταξίας , θα θέλαμε να σημειώσουμε-διορθώσουμε  κάποιες λεπτομέρειες , έτσι γιά την ..ιστορία ..

  Η μπάντα που συνόδευσε την εικόνα της Αγίας Σοφίας , ήταν η μπάντα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ  ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ ( Π.Ο.Λ ) , ενισχυμένη , γιά..τεχνικούς ..λόγους , με μερικά παιδιά της ..αδελφής Αμφισσιώτικης μπάντας , κοντολογίς , η μπάντα που έπαιξε , και ..υπέροχα μάλιστα , ήταν Λιδορικιώτικη , ΔΩΡΙΚΗ , και γιά να της δώσουμε και το …όνομα που της ..ταιριάζει  ήταν : “ Η..ΔΩΡΙΚΗ..ΑΥΡΑ “μας , που έγινε αποκλειστικά και μόνο γιά να ..αλλάξει ..λίγο , όσο μπορέσει , το..πολιτιστικό τοπίο της Δωρίδας , του τόπου μας , που όλοι μας αγαπάμε ..

   Το..ξεκίνημα έγινε , αγαπημένοι μας φίλοι , με την όμορφη γιορτή της Πεντάπολης , και ονειρευόμαστε , το ίδιο να γίνει ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΧΩΡΙΑ  ΜΑΣ , και όχι μόνο στις λιτανείες , αλλά και σε όλες τους τις..εκδηλώσεις , και ελπίζουμε το όνειρό μας να ..στρέξει..

    Τελειώνοντας , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τους διοργανωτές της εκδήλωσης , γιά την πρόσκλησή μας , αλλά και γιά την φιλοξενία τους , που ήταν , πραγματικά , υπέροχη ..

                               Ευχαριστούμε κα πάλι

        polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου