Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..

 

   …Όχι ημερολογιακά , αγαπημένοι μας φίλοι , όχι φυσικά , είναι λίγο..νωρίς , αλλά..εκπαιδευτικά , σχολικά, μιά και στον Π.Ο.Λ , συνεχίζουν να γίνονται , κάθε βδομάδα , μαθήματα μουσικής και πρόβες των παιδιών μας ..

   Η φετινή χρονιά , θα είναι..δυσκολότερη γιά όλους μας , και γιά τα παιδιά , που έχουν μπει πιά στα..δύσκολα , αλλά και στον Π.Ο.Λ , που .. όσο να ‘ναι δυσκολεύεται να τα φέρει ..βόλτα , αφού δεν έχει συγκεκριμένους τακτικούς οικονομικούς πόρους..

   Γιά το σκοπό αυτό , απευθυνόμαστε σε όλες και όλους τους φίλους και τις φίλες μας , που μας στήριξαν μέχρι τώρα , να ενισχύσουν τη συνέχιση αυτής της όμορφης προσπάθειας , τώρα μάλιστα που αρχίζουν να ..φαίνονται οι πρώτοι καρποί..αλλά και δημιουργούνται και καινούριες ανάγκες ..

   Ήδη , έχουμε την ανάγκη αγοράς κάποιων οργάνων , ενώ παραμένει η ..μηνιαία δαπάνη γιά την αμοιβή των δασκάλων , που κυμαίνεται από 750 – 1000 e , με χαρά μας μεγάλη σας κάνουμε γνωστό , πως μέσα στο μήνα , ελπίζουμε , και πριν την 28η ίσως , να έχουμε παραλάβει τις στολές μας ..

   Καταθέστε , οποιοδήποτε ποσό , μικρό η μεγάλο , γιά μας έχει την αξία του , στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην  Ε .Τ. Ε

                      406 /296020 – 67   στο  όνομα

                ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ     ΟΜΙΛΟΣ    ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ

                                    Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου