Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ..

DSC06209  Στην καρδιά των Λιδορικιωτών έχει μπει πια , η μπάντα μας , και τα παιδιά μας αρχίζουν να παίρνουν τον.." αέρα "των παρελάσεων αλλά και των άλλων εκδηλώσεων . 

   Η ενφάνισή τους δε , στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν ομολογουμένως εξαιρετική , άψογη και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν , και να μη ξεχνάμε πως η μπάντα μας είναι μόλις...δύο χρόνων...

   Στο , πραγματικά , δύσκολο αυτό ταξίδι μας , τύχη καλή έφερε στο δρόμο μας κάποιους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθειά μας . Κάθε μέρα όμως που περνάει , οι φίλοι μας πληθαίνουν δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους με την οικονομική ενίσχυσή τους , ας τους θυμηθούμε .

   Κωστοπαναγιώτου    Ηλίας             300 e

   Γκίκας Δημήτριος                            100

   Πανάγου  Μαρία                               50

   Δρόσος  Ιωάννης                               60

   Ηλιόπουλος  Βασίλειος                      50

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά , και πάντα τέτοια να..χαίρονται ..

DSC06248

   Με την ευκαιρία , και επειδή πολλοί μας ρωτούν πως μπορουν να ενισχύσουν τον όμιλό μας , δημοσιεύουμε τον αριθμό λογαριασμού του Π.Ο.Λ , στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό θέλετε , δίνοντας και το ονοματεπώνυμό σας για να ενημερωνόμαστε απ' την  Τράπεζα .

  Ο  λογαριασμός μας είναι στην Εθνική Λιδορικίου , στο όνομα: Πολιτιστικός Όμιλος  Λιδορικιου και έχει τα ακόλουθα  στοιχεία :

    406 / 296020 - 67

Τώρα στις γιορτές του Πάσχα , θυμηθείτε και τον ..Πολιτισμό ...

polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου