Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Φίλοι που μας..θημήθηκαν ..

Πυκνώνουν , μέρα με τη …μέρα οι τάξεις των φίλων του Π.Ο.Λ , αγαπημενοι μας χωριανοί , όλο και περισσότεροι ..ενστερνίζονται τους Λιδορικιώτικους καϋμούς και..πόθους , γιά αλλαγή , επι..τέλους , του..πολιτιστικού μας τοπίου ..και αναβάθμιση της Λιδορικιώτικης ζωής ..

Γιά την ενίχυση του Ομίλου μας , οι παρακάτω φίλοι μας , κατέθεσαν τα πιό κάτω ποσά :

Μποβιάτσης Τζίμης e 300

Σταυροπούλου Ηλιάνα e 100

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά , και φυσικά..πάντα ..τέτοια..

Θυμίζουμε στους φίλους μας τον τραπεζικό λογαριασμό του Π.Ο.Λ , με την παράκληση όταν κάποιος κατθέτει κάποιο ποσό , οποιοδήποτε κι’ αν είναι , να δίνει και τα στοιχεία του , ώστε να έχουμε και μεις πλήρη ενημέρωση .

Ε.Τ.Ε 406 / 296020 –67

Καλούμε δε όλους τους χωριανούς μας , που πιστεύουν στην προσπάθεια που γίνεται , να ενισχύσουν τον αγώνα μας , γιατί περί..πραγματικού αγώνα πρόκειται , αφού γιά να υλοποιηθούν όλα τα Λιδορικιώτικα ..όνειρα , και είναι..πολλά , χρειάζεται η βοήθεια ΌΛΩΝ ΜΑΣ…

Επίσης θα θέλαμε να γνωρίσουμε σε όλους , πως τα μαθήματα ζωγραφικής , που άρχισαν πριν από λίγες μέρες , με το γνωστο ζωγράφο Στράτο Μιχαηκίδη , και είχαμ μεγάλη ανταπόκριση απ’ τα παιδιά μας , θα συνεχιστούν , μετά από διακοπή λίγων ημερών , λόγω υποχρεώσων στου ζωγράφου , στην Αθληνα . Γιά την ημερομηνία έναρξης , όπως και γιά τις λεπτομέρειες , θα γίνει σχετική ανακοίνωση .

Καλό σας βράδυ

polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου