Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Γιορτινές , οι τελευταίες μέρες αγαπημένοι μας φίλοι , πανηγύρια και χαρές , στον Π.Ο.Λ , όμως είχαμε μεγάλη , πολύ μεγάλη γιορτή , ήρθε , επί τέλους , στο χωριό μας ο άνθρωπος που έδωσε σάρκα και..οστά , στο παλιό..Λιδορικιώτικο όνειρο..

Ήρθε , γιά λίγες μέρες ο Νικόλαος Χρ.Πέτρου , απ’ τις Η.Π.Α , είχαμε την μεγάλη χαρά και τιμή να τον γνωρίσουμε και φυσικά ήρθε σις αίθουσές μας , και είδε με τα μάτια του , το τι ακριβώς γίνεται στον Όμιλό μας , και όχι μόνο καταχάρηκε , αλλά και …συγκινήθηκε…

Ν.Πέτρου - πανηγύρι 16-8-2009 013

Σεργιάνισε στα σοκάκια του χωριού μας , και προσκύνησε τον τόπο που γεννήθηκαν οι γονείς του , ήπιε ..τσίπουρο στη Βαθειά , και διασκέδασε σαν μικρό παιδί στο πανηγύρι που έτυχε να γίνεται εκείνες τις μέρες .

Ν.Πέτρου - πανηγύρι 16-8-2009 016

Εδώ στη Βαθειά , μετον αγαπημένο μας χωριανό και φίλο , τον Τζίμη Μποβιάτση , και με τον Πρόεδρο του Π.Ο.Λ , Κωνσταντίνο Καψάλη ( όρθιος ) . Μετά επισκέφτηκε τα παιδιά που εδώ και κάμποσες μέρες παρακολουθούν μαθήματα ζωγραφικής , στην αίθουσα του Π.Ο.Λ , που παραδίδει ο γνωστός ζωγράφος Στράτος Μιχαηλίδης , κάθε δεύτερη μέρα .

Zωγραφική 17-8-09 010

Εδώ , με το ζωγράφο , στην ώρα του μαθήματος , μαζί με τα παιδιά , που καταχάρηκαν και ευχαρίστησαν θερμά , με την παιδική τους αγνότητα τον ευεργέτη του χωριού μας .

Zωγραφική 17-8-09 013

Μετά , πήγαμε στην αίθουσα του Π.Ο.Λ , που γίνονται τα μαθήματα των πνευστών οργάνων , και ο αγαπητός μας πιά Νίκος , κατασυγκινημένος μίλησε στα παιδιά της μπάντας που είχαν συγκεντρωθεί εκεί , βέβαια λόγω των καλοκαιρινών διακοπών , έλειπαν αρκετά παιδιά , αλλά όσα ήταν στο χωριό μας , ήρθαν με μεγάλη χαρά να γνωρίσουν τον άνθρωπο που τους έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία , να ζήσουν αυτό το ..τρελό όνειρο..

Ν.Πέτρου - πανηγύρι 16-8-2009 014

Στη Βαθειά πάλι , με μιά παρέα Λιδορικιωτών φίλων και συγγενών του .

Γκιώνα  16-8-2009-Πανηγύρι 028

Το βράδυ , στο πανηγύρι άρχισε και ο χορευτικός Μαραθώνιος του Νίκου , που κράτησε μέχρι το πρωί..και ήταν απέραντη η χαρά του , διασκέδασε δε σαν μικρό παιδί..

Γκιώνα  16-8-2009-Πανηγύρι 014





Πολλά , έχουμε να πούμε γιά τις λίγες μέρες της παραμονής στο χωριό μας του αγαπημένου μας , πιά , φίλου Νίκου Πέτρου , αλλα όχι βέβαια απόψε , γιατί ..ξημερώνει ...

Καλό σας ξημέρωμα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου