Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ…

 

IMG_0048

   Όπως έχουμε πει , αγαπημένοι μας φίλοι , το επόμενο Παρασκευο..Σαββατοκύριακο , 10-12 Ιουλίου , ένα κομμάτι της μπάντας μας , θα μεταβεί , με την ..αδελφή ..μπάντα της Άμφισσας , στην Κυπαρισσία , και θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης .

   Χάρη στις φροντίδες του μαέστρου μας , τα παιδιά μας μπαίνουν όλο και περισσότερο στον ονειρικό ..ταξείδι που τους προσφέρει ο θεσμός των πολιτιστικών ..ανταλλαγών , που κάνουν οι μπάντες μεταξύ τους και έχει πάρει πιά ..εθιμικό χαρακτήρα .

   Στην πρώτη μας ..έξοδο , στις 22-4-2009 , στην Αράχωβα , συμμετείχαν τρία παιδιά μας , στην Κυπαρισσία , τα διπλάσια , 6 παιδιά , και πιστε΄πυουμε και..ελπίζουμε φυσικά , σε λίγο καιρό , να μπορούμε να κατεβαίνουμε , πάντα με το Μαέστρο μας και την μπάντα της Άμφισσας , αλλά..αυτόνομοι , σαν Λιδορικιώτικη μπάντα .

  Πολλά έχουν να κερδίσουν τα παιδιά απ’ τις συμμετοχές τους αυτές , ήδη έχουν αρχίσει να..εγκλιματίζονται , στο υπέροχο κλίμα των εκδηλώσεων αλλά και της επικοινωνίας και ..επαφής , των συναδέλφων τους , απ’ τις διάφορες μπάντες , που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις .

   Τα παιδιά που έχει προγραμματισθεί να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή είναι :

Αναγνωστοπούλου  Ασπασία           Κόρνο

Αναγνωστόπουλος Παναγ.             Σαξόφωνο

Αποστολοπούλου  Βίκυ                   Ευφώνιο

Καραστάθη  Ανδριάνα                    Σαξόφωνο

Μάρκος  Ηρακλής                          Τούμπα ( Μπάσσο )

Νάκου  Χριστίνα                            Τρομπέτα

  Πίστη μας αλλά και ελπίδα μας , είναι στην επόμενη έξοδό μας , που δεν θ’ αργήσει , να συντρέξουν οι προϋποθέσεις ώστε να συμμετάσχουν πάνω από 10 παιδιά , άμποτε…

Μπάντα - λιτανεία 23-4-2009 006

                polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου