Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΜΟΥΣΙΚΗ…ΠΡΟΚΛΗΣΗ μετα..ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ..

Στις 9 Ιανουαρίου 2010 , Κυριακή και ώρα 8η Βραδυνή , αγαπημένοι μας φίλοι , θα έχουμε την ευκαιρία , να παρακολουθήσουμε , στο Πολιτιστικό Κέντρο Άμφισσας , μιά όμορφη μουσική..βραδιά , με τη μπάντα και τη χορωδία του Δήμου .

Το πρόγραμμα , ως συνήθως..ονειρεμένο , δουλέμένο..άψογα , κάτω απ’ την επίβλεψη του αγαπημένου μας Μαέστρου Πάνου Βασιλείου , που , ως γνωστόν , έχει..υιοθετήσει , μετά..σφοδρής αγάπης , και τη Λιδορικιώτικη μπάντα του..Π.Ο.Λ …

IMG_0033

Xορωδία 3-6 001

Δεν είχαμε ποτέ , μέχρι τώρα , την ευκαιρία , να ΄..ζήσουμε τέτοιες στιγμές και στο χωριό μας , το γιατί ..ας μη το ..ψάχνουμε , ας ελπίσουμε όμως πως το 2010 , θα ‘ναι η χρονιά της Λιδορικιώτικης Πολιτιστικής , όχι…αναγέννησης , αλλά…ΓΕΝΝΗΣΗΣ !! Βέβαια , με την αδελφο..ποίηση , που έγινε , με το αμέριστο ανδιαφέρον και του Δημάρχου Αμφίσσης , του αγαπητού μας κ. Ασημακόπουλου , ήρθαμε πιό κοντά με τον Αμφισσιώτικο ..καλλιτεχνικό..πυρήνα , και με ..δεδομένη , την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη του Μαέστρου μας , μπορούμε να μη ..νοιώθουμε σαν..ξένοι , σε κάθε Αμφισσιώτικη εκδήλωση..

Όσοι από μας αγαπημένοι μας φίλοι , μπορούν , θα ήταν μεγάλη ευκαιρία , να ζήσουν την μουσική αυτή ..πανδαισία ..τέτοιες στιγμές μη τις…χάνετε , δεν..ξανάρχονται !!!

Πάρτε και μιά μικρή..γεύση , από..πρόβα φυσικά…




Χρόνια πολλά , καλή χρονιά








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου