Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ…

IMG

   Ευμενέστατα σχόλια απέσπασε το ημερολόγιό μας , όπως γράψαμε και προχθές , και είναι ικανοποιητική η..ζήτησή του , εμείς , όπως υποσχεθήκαμε , θα αναφέρουμε καθημερινά , γιά πολλούς και διαφόρους..λόγους , τα ονόματα των χωριανών και φίλων μας , που το προμηθεύτηκαν , καθώς και τον αριθμό των ημερολογίων και , φυσικά το ποσό .

                                17-12- 2009

   Κολοκυθά  Λένα                               1          e    20

   Αγροτική  Τράπεζα                          4                80

   Ράπτης  Δημήτριος                           1                20

   Σκούτας  Κων/νος                             1               20

        Σ Υ Ν Ο Λ Α                                 7              140

   Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας , γιά την ενίσχυση των σκοπών του Ομίλου μας , γιατί στην ουσία , περί οικονομικής ενισχύσεως πρόκειται , γιά να συνεχισθεί η προσπάθεια , που έχει αρχίσει εδώ και ένα περίπου χρόνο..

IMG_0001

    Με την ευκαιρία , και επειδή πολλοί φίλοι μας , κι’ απ’ την Ελλάδα , αλλά κι’ απ’ το εξωτερικό , μας ρωτούν αν και πως μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό μας ημερολόγιο και την ευχετήρια κάρτα μας , θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό , πως μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας , γιά να σας το στείλουμε .

  Ταχ/κή Διεύθυνσή μας : Πολιτιστικός Όμιλος Λιδορικίου

                                        Λιδορίκι    Τ.Κ  33053

                   E-mail        : polfokidos@gmail.com

  Τηλέφωνα                  : 6946243033  -  2266022581

  Ήδη , η πρώτη αποστολή γιά Η.Π.Α , Σικάγο ,  φεύγει αύριο και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες , και προς άλλες χώρες, αλλά και εντός Ελλάδος .

    Από κανένα σπίτι , δεν πρέπει να λείπουν αυτά τα δυό , ημερολόγιο και  κάρτα , και σκοπός μας δεν είναι η..συγκέντρωση χρημάτων , αυτό που πρώτα μας ενδιαφέρει είναι να προμηθευτούν ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΕΣ , είναι μπορετό , το αναμνηστικό μας ..δίδυμο , που σηματοδοτεί μιά καινούρια εποχή στη Λιδορικιώτικη ζωή .

   Τελειώνοντας δίνουμε , γιά μιά ακόμα φορά , τον τραπεζικό λογαριασμό του Ομίλου μας , γιά όσους , ίσως , δεν τον γνωρίζουν , και θέλουν , με οποιοδήποτε ποσό , να ενισχύσουν την προσπάθειά μας :

             ΕΤΕ     406 / 296020 –67

…μιά φορά το χρόνο , ας θυμηθούμε και τον..πολιτισμό …

                        Καλό  σας  βράδυ

        polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου