Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ ‘Ωρα της Φωκίδας “

    Στο φύλλο της  8-1-2014 , στην  εφημερίδα  της  επικεφαλίδας , και  σε  φραστική ενδοπαραταξιακή  διένεξη μεταξύ τουΔημάρχου Δωρίδας  κ. Καπεντζώνη  και  του  Δημοτικού  Συμβούλου της  πλειοψηφίας  κ. Παν. Παπαγεωργίου , σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε  και  η  μπάντα  του  Ομίλου  μας .

   Επειδή  αρχή μας ..απαράβατη , είναι η  αποφυγή  ανάμειξης του  ονόματος  της  μπάντας  και  του  Ομίλου  μας  γενικά , σε  κομματικές , παραταξιακές κλπ διενέξεις , αποστείλαμε  στην εφημερίδα που  δημοσίευσε το  κείμενο  της  διένεξης  την  παρακάτω  επιστολή .

ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ « ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ »

ΑΜΦΙΣΣΑ

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά ,

με έκπληξή μας είδαμε στο χθεσινό ( 8-1-2014 ) φύλλο της εφημερίδας σας να εμπλέκεται η μπάντα του Ομίλου μας , στην διένεξη μεταξύ του Δημάρχου Δωρίδας κ. Καπεντζώνη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παπαγεωργίου και επειδή δεν θα θέλαμε να δημιουργηθούν λαθεμένες εντυπώσεις , παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μας , για τη σωστότερη ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Ο Όμιλός μας - Πολιτιστικός Όμιλος Λιδορικίου , ιδρύθηκε για ένα συγκεκριμένο σκοπό , τον οποίο και υπηρετεί ευλαβικά , να βοηθήσει , όταν , όσο και όπου μπορεί στην πολιτιστική αναβάθμιση της εγκαταλειμμένης περιοχής μας , κάτι που πανθομολογουμένως επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό .

Παρά τις χίλιες μύριες δυσκολίες κατάφερε σήμερα η μπάντα του , που σημειωτέον έχει παιδιά απ' το Λιδορίκι και από γύρω χωριά , να έχει φτάσει σε αξιοζήλευτο επίπεδο καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του Δήμου Δωρίδας , μια και είναι και η μοναδική Δωρική μπάντα .

Όλοι δε , οι άνθρωποι του Ομίλου , Πρόεδρος , Δ.Συμβούλιο , Αρχιμουσικός και τα παιδιά μας , τον φροντίζουμε και τον προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού , κρατώντας τον πάντα μακριά από κομματικές , παραταξιακές και λοιπές παρεμβάσεις και διενέξεις και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε , θέλοντας να παραμείνει πραγματικά ελεύθερος και απερίσπαστος στο καθήκον του .

Δεν θέλουμε κύριε Διευθυντά να μπούμε στη διαδικασία του σχολιασμού των αναφερθέντων στην εφημερίδα σας , γιατί δεν πιστεύουμε πως μας αγγίζουν , αλλά και ούτε θα είχε , πιστεύουμε , κάποια σημασία , αλλά νοιώσαμε την υποχρέωση να σας απευθύνουμε την επιστολή αυτή για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες σας να σχηματίσουν σωστή εικόνα γύρω απ' τα γεγονότα , αν και δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς και τις « αθέατες » πλευρές τους... .

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη φιλοξενία

                          Με εκτίμηση

            Πολιτιστικός Όμιλός Λιδορικίου

              Ο Πρόεδρος                    Η Γ.Γραμματέας

Κωνσταντίνος Ευθ. Καψάλης        Λένα Κολοκυθά

Λιδορίκι 9 - 1- 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου