Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ...ΚΕΦΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Πρόβα - φωτο  μπάντας 15-11-09 041

   Τρίτος  χρόνος μαθημάτων της μπάντας , το ξεκίνημα γίνεται αύριο Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 .

   Πολλές οι δυσκολίες , πάρα πολλές , αλλά ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να επιτευχθεί ο σκοπός μας , να ριζώσει στην περιοχή μας η μουσική παιδεία , και να δημιουργήσουμε και μείς , όπως πολλά μέρη της Πατρίδας μας , τη μουσική μας παράδοση , τα σημάδια δέίχνουν πως τελικά θα τα καταφέρουμε .

   Αύριο λοιπόν 11:00 - 14:00 , θα γίνει το πρώτο μάθημα της καινούριας χρονιάς , απ' το Μαέστρο μας , και παράλληλα θα μπορούν να εγγραφούν και νέοι μαθητές , μικροί και μεγάλοι .

   Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε , πως η Λιδορικιώτικη μπάντα , είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ στον καινούριο Δήμο Δωρίδας , ενώ ο Δήμος Δελφών , διαθέτει 6-7 μπάντες : Άμφισσας , Δελφών , Γαλαξιδίου , Ιτέας κ.α , πρέπει λοιπόν να τον προσέξουμε ιδιαίτερα , για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου μας .

   Ήδη τα παιδιά έχουν φτάσει σε ζηλευτό επίπεδο , και μπορούν σιγα-σιγα , να παίζουν διάφορα κομμάτια , χρειάζεται βέβαια ακόμα δουλειά , όπως επίσης , θα πρέπει να έρθουν και άλλα παιδιά , και απ' τα γύρω χωριά , να αποκτήσουμε αυτοδυναμία .

   Αύριο λοιπόν ώρα 11 το πρωί , όλα τα παιδιά στις αίθουσές μας

      ΚΑΛΗ    ΧΡΟΝΙΑ

 

polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου