Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Π . Ο . Λ ..

   Καλησπέρα φίλοι μας , μέρες έχουμε να τα πούμε , αλλά δεν ..ξεχαστήκαμε κιόλας , είναι βλέπεις και το πάνω..κάτω , Αθήνα - Λιδορίκι , που δυσκολεύει την επικοινωνία μας , αφού οι μετακινήσεις περιορίζουν το χρόνο .

   Κυριακή λοιπόν σήμερα , το μάθημά μας έγινε κανονικά , μόνο που ο Μαέστρος μας ήταν αδιάθετος , αλλά ήρθαν τα παιδιά κι όλα πήγαν καλά . Στην προηγούμενη επικοινωνία μας , σας είχαμε δώσει κάποια πληροφοριακά στοιχεία , γιά τα ιδρυτικά μας μέλη , και το προσωρινό Δ.Σ , καθώς και τους φίλους μας που γράφτηκαν μέλη αλλά και όσους ενίσχυσαν οικονομικά τον Όμιλό μας , σας δώσαμε ακόμα και μιά εικόνα των οργάνων μας .

   Θα πρέπει ακόμα να σας πούμε πως έχουμε δημιουργήσει και κάποιες σχέσεις με ..συναδέλφους Ομίλους - Συλλόγους , όπως π.χ μετην Φιλαρμονική Εταιρεία Ληξουρίου , που ιδρύθηκε το 1834 , τώρα ..τελευταία δηλαδή , και είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε ότιδήποτε , οργανωτικό η άλλο πρόβλημα έχουμε , μάλιστα τώρα στις γιορτές μας έστειλαν και εγκάρδιες ευχές , και μας κάλεσαν να λάβουμε μέρος στις καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις , αυτό βέβαια είναι λίγο..πρόωρο γιά μας , αλλά μπορεί κάλλιστα να γίνει το...αντίστροφο , να έρθουν αυτοί στις δικές μας εκδηλώσεις , το και..πιθανότερο ..

   Εγκάρδιες ευχές ακόμα μας έστειλε ο Δήμαρχός μας και ο Δήμος , φυσικά , και εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Δήμος μας , μας έχει συμπαρασταθεί και θα συνεχίσει , ελπίζουμε , να μας συμπαραστέκεται στην προσπάθειά μας αυτή που βέβαια αποβλέπει στην βοήθεια του χωριού μας .

IMG_0010 

 

IMG_0009

 

IMG_0008 

   Σήμερα θα αρχίσουμε την παρουσίαση των παιδιών  μας , της ..ψυχής δηλαδή του ομίλου μας ..

Παιδιά  μπάντας 022 

   Η ..γλυκειά μας τυμπανίστρια , η Κατερίνα Γκίκα , απ' το Λιδορίκι .

Παιδιά  μπάντας 019

  Ο μικρός μας κλαρινετίστας Κώστας Κατσάνης , απ' το Μαλανδρίνο .

Παιδιά  μπάντας 008

  Η  μικρούλα μας Νίκη Καραστάθη , πρώτο...κλαρινέτο ..

Παιδιά  μπάντας 015

   Η...χρυσή μας τρομπέτα , η Μαρία Φωτοπούλου .

Παιδιά  μπάντας 016

    Το..γλυκό μας σαξόφωνο , η Ανδριάνα Καραστάθη , αδελφή της Νίκης .

Παιδιά  μπάντας 013

   Η  Χριστίνα Αβδούλη , πρώτο..τύμπανο αλλά και..τρομπέτα !!

Σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου